Proč já a proč téma zneužívání? aneb Proč jsem stvořila Keyu

Před 17 lety se mi narodila dcera. A před 17 lety jsem se díky této velké a krásné životní změně vydala na cestu putování po léčení mého životního traumatu zneužívání. Ne snad, že bych se jen tak mýrnyx týrnyx kvůli nudě rozhodla "něčím se zabavit". Po rozchodu s jejím otcem jsem se vydala na cestu sebezáchrany, protože jsem tenhle fakt nesla velmi špatně.

Na mé téma se přišlo jakoby náhodou. Byla to rána z čistého nebe, která všechno, čím jsem si do té doby prošla, ozřejmila. Řešila jsem rozchod a díky práci na sobě se odkryla hluboce ukrytá příčina všech mých (nejen) vztahových problémů. Mým tématem bylo zneužívání.

Dlouho jsem si lámala hlavu, jak je možné, že se vše drželo hezky "pod pokličkou". A dlouho jsem si lámala hlavu, jak tohle všechno přežít, vstřebat, nezbláznit se... když mám doma ten krásný malý uzlíček, co je na mě celičký závislý. Chtělo se mi skočit z okna, sníst prášky... naprosto jsem "nedávala" tuhle informaci. I když svým způsobem se mi někde hodně hluboko uvnitř ulevilo. Tyhle ambivalentní pocity byly k zbláznění.

A teď po 17 letech putování, trápení, výher, proher, úlevy i dalších propadů a znovu vstávání na nohy vím, že tahle cesta stála za to a že jsem díky ní zjistila opravdu hodně věcí o člověku, o mysli i jak funguje tělo, když je v ohrožení, nastudovala jsem hodně technik, jak si pomoci, a navštívila hory seminářů, kde jsem se učila od odborníků, abych si POMOHLA.

A díky tomu, že vím, jak trnitá je to cesta a kolik stojí námahy a bolesti si ji projít, jsem se rozhodla nabídnout pomoct těm ženám, které mají podobný příběh. Příběh, který se velmi těžce sdílí, ale který ovlivňuje vše, čím jsme. Nejen svými příspěvky, ale hlavně svými konzultacemi zaměřenými na práci s tělem, svým eBookem, připravovanou knihou i semináři. Všechno, co vím, chci dát "všanc" a nabídnout pomocnou ruku na náročné cestě, protože cíl za to stojí. Jsem toho důkazem, že i s tímto "stigmatem" je možné žít naplno a znovu se ze života radovat. S radostí a otevřenou náručí Vás zvu... Přidejte se, ženy...

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.