Centrum lečení a regenerace se mění na SELF Studio

Jak to začalo?

Když jsme v roce 2016 konečně otevřeli své vytoužené Centrum léčení a regenerace, byl to pro nás oba s manželem splněný sen. Kromě rodiny jsme měli krásný nový projekt, kde jsme chtěli lidem předávat své know-how na poli osobního rozvoje a žití v souladu s přírodou.



Jak to šlo s Centrem (Studiem) v čase?

Po 5 letech se Cetrum několikrát stěhovalo, na chvilku dokonce utlumilo své fungování úplně, aby se v létě roku 2020 opět přihlásilo o slovo zpět v naší drahé Lysé. Během těch let prodělalo nejen studio svou proměnu. Jan se více ponořil do své milované práce kamnářské a s dění ve Studiu se úplně stáhl a Kateřina prošla dalším vzděláváním a osobním rozvojem a své původní zaměření taky trochu poupravila. 

Vzniklo několik projektů, se kterými SELF Studio spolupracuje ( www.keya.cz , www.vykladkaretkaterina.cz) a vize Centra se poupravila více do hlubinné práce s vlastním bytím, se SELF a proto se Centrum změnilo do současné podoby SELF studia. 

A jak je to teď?

To, co stále zůstává, je ale touha a připravenost předávat všem svým klientům to nejlepší ze sebe, ke každému přistupovat s otevřenou myslí i srdcem a společně nalézat potenciál a hloubku každého z klientů, který se s důvěrou svěří do péče. 

Více se teď zaměřuji na dlouhodobou práci s klientem, protože opravdových výsledků se za jedno sezení dosáhnout nedá, kromě terapie jsem za nyní zaměřila i na spirituální koučink, protože miluji, když vidím, jak klient během této cesty rozkvete. Velkou radost mám z plánovaného nového Výcviku biodynamické práce... ale to v samostatném článku, zaslouží si hodně prostoru.:-)

Věřím, že nová podoba našeho Studia se bude líbit stejně tak Vám, jako jsme z ní nadšeni my a velice se těšíme na společnou cestu k uzdravování těla i mysli a hledání potenciálu všech svých klientů.



S upřímnou radostí a očekáváním toho nejlepšího pro všechny z nás,


Vaše Kateřina


Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.