Proč práce s tělem?

Během svého uzdravování a osvobozování se z chapadel traumatu jsem potkala mnoho možností, které měly různě velkou úspěšnost. Práce s tělem ale měla bezesporu největší úspěch, díky ní jsem se dostávala k tělu, prožívání, s sobě samé úplně nejvíc.

Uplynula dlouhá doba od chvíle, kdy jsem byla jako klient na svém prvním ošetření a stejně tak dlouhá doba uplynula od mého jasného záměru se tomuto způsobu práce s lidmi věnovat víc i jako terapeut, bodyworker. Práce s tělem se stala mým posláním. Skoro se zdá, že jsem si ji nevybrala, ale ona si vybrala mě. Zcela mě okouzlila. Díky tomuto přístupu pomáhám uvolňovat mnohá stará emoční i fyzická zranění a klienta dostávat víc do kontaktu sama se sebou. 

Díky tomu jsem svědkem drobných i velkých změn v životě klienta, vidím u svých klientů radost z nově nabyté autonomie, z nové kvality vnímání, prožívání. Jsou to zprvu změny nepatrné, které si klient dokáže sám navnímat, později se celé vnímání sebe sama víc a víc zjemňuje a zintenzivňuje, lidé si často sahají na do té doby neznámé pocity v těle, často přichází vjem, že se cítí být v těle vůbec poprvé za celý jejich dosavadní život.

Já v roli svědka a toho, kdo drží bezpečný prostor pro tuto změnu vnímání, mám často dojetím plné oči slz, když vidím mikropohyb uvnitř těla, který mám tak velký záběr na běžný život... jsem svědkem zázraků.

Proto jsem se rozhodla před několika lety jít do role lektora a učit zájemce o práci s tělem naslouchání a uzdravování těla formou dotyku. Chtěla jsem i jim dopřát ten svět zázraků a tu krásnou zkušenost vidět, jak zázračných proměn je tělo schopno, když má bezpečný prostor a pozorného svědka. 

Přidejte se i vy do skupiny nadšenců, průzkumníků těla a najděte pro sebe nebo i pro ostatní způsoby péče o tělo, které přináší zázračné i úplně nepatrné momenty uzdravování. 

Bude mi ctí vám svůj svět ukázat a naučit vše, co jsem se naučila já. K cestě Selfbalancigové tudy...



Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.