Co je Selfbalancing?

Selfbalancing je biodynamické ošetření, které si bere to nejlepší z kraniosakrální biodynamické terapie a v kombinaci s dalšími přístupy z něj dělá jedinečnou službu pro péči o tělo a mysl klienta.


Proč jsem se rozhodla pro změnu?


Jsem tvůrce a neustále potřebuji přicházet věcem na kloub a stále se dál posouvat. A protože se stále posouvám, ve své práci nacházím nové a nové souvislosti. Přestože jsem cítila, že Kraniosakrální biodynamické terapie je mou srdeční záležitostí, postupně jsem začala zjišťovat, že při své práci na lůžku s klientem používám automaticky i jiné přístupy a metody, prostě si to dělám po svém.


A protože chovám k přístupům kraniosakrální biodynamiky (KB) velký obdiv a úctu a v mé práci jsem si všímala větších či menších odchylek od "správného" kraniopřístupu, nakonec jsem se rozhodla vykročit vedle a jít si svou vlastní stopou. A díky tomu začal vznikat Selfbalancing - biodynamické ošetření


Úžasné přístupy KB v základu zůstaly, nicméně další průběh ošetření se od biodynamicky orientované kraniopráce liší natolik, že mi nepřišlo vhodné ho dál označovat jako kraniosakrální biodynamická terapie. Selfbalancing kombinuje práci na lůžku s prací mimo něj, jedná se o práci s tělem i myslí zároveň, okrajově se dostávám i ke koučinkovým přístupům v práci s klientem.


Selfbalancing je zkrátka o mém plném, vědomém a zodpovědném přístupu ke klientovi tak, jak nejlépe v daný moment mohu, je o bytí tady a teď s laděním se na matrici zdraví a skrz intuitivní medicínu, práci s biodynamickým polem, spontánní pohyb i práci s omezujícími přesvědčeními oslovuji při práci to, co potřebuje pozornost a péči, aby se proces uzdravování a navracení se k "plnému zdraví" mohl dít.


Vždycky jsem zas a znovu okouzlena zázračnými schopnostmi těla i mysli regenerovat, sebeléčit a uzdravovat se a jsem nesmírně vděčná, že tuto práci mohu se svými klienty zažívat a společně se učit a ozdravovat, co potřebuje péči.


Ke společné cestě zvu i Vás a těším se upřímně na všechny naše společné kroky ke zdraví.


s láskou, Kateřina



Fotografie od uživatele Anete Lusina ze služby Pexels

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.