O toku životní energie a jak ji trauma "žere"

Trauma je jako balvan v řece našeho života. A pokud balvan neodstraním, voda nebude téct volně, ale bude ji stále něco blokovat. A tak mě moje žití, pokud ho přirovnávám k této řece, bude stát mnohem víc energie na „obtečení balvanu“, než kdybych tenhle pomyslný balvan vytáhla a v životě mohla zažít větší „flow“ a velký příliv energie.

A kdo by nechtěl místo dření se zažívat život ve flow a opět zažít aspoň náznaky toho dětského nadšení ze života? Jako malé jsme to uměly bez mrknutí oka a když už jsme to jednou zažily, je to v nás zakódované a tuhle dovednost si znovu můžeme připomenout a osvojit.

Žít s traumatem je stejné, jako kdyby motýl chtěl nést plné nákupní tašky. Trauma váže tolik naší drahocenné životní energie, že není v našich lidských silách dlouhodobě takovou zátěž zvládnout. Ale život jsme sem nepřišly protrpět, ale užít si tenhle zázrak. Máme spoustu darů, které je potřeba světu ukázat a ne se stále lopotit při samotném žití.

A protože sama jsem dost dlouho s tímhle balvanem zápasila a teď už vím, jak vypadá moje „řeka života“ ve svém přirozeném toku, ráda Ti, drahá ženo, nabídnu svou pomoc při objevování Tvého toku života bez zbytečného plýtvání energií.

Můžeš se na mě obrátit a formou individuální konzultace osobně nebo online, můžeme společně objevit Tvé přirozené plynutí řeky života a nalézt znovu radostné bytí ???? …

Nebo se přidej do komunity Keya - klíč k uzdravenému ženství na FB... do komunity stejně naladěných žen, které spojuje touha po znovunalezení pevné půdy pod nohama a touha stát se tvůrkyní svého života.

Jak kdysi řekl jeden moudrý člověk….“ Nejtěžší na nové cestě není cesta samotná, ale ten první krok…“ (nevzpomenu si na přesné znění, ale tak nějak to bylo).

Těším se na objevování Tvého plynutí…

S láskou, Kateřina

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.