Koeficient LÁSKA ❤

Asi před týdnem jsem v rámci jednoho vzdělávacího programu, který právě absolvuji, dostala úkol…. Zeptat se svých blízkých, přátel, rodiny, co si o mě myslí a co a jak dělám dobře či špatně, jakém mám, podle nich, talenty apod.

Bylo mi nepříjemné a mimo komfortní zónu se vůbec ptát a ještě horší se nechat „hodnotit“. :-( Nicméně v rámci „pokroku“ jsem zatla zuby a pustila se do dotazování. Průběh celého toho malého úkolíčku nabral šílený směr a kromě krásných slz dojetí se mi dostalo i hodně slz smutku. Mnoho z mých blízkých odmítlo odpovědět s různými výmluvami, někdo i doslova „vytekl“.

Mimo velkou REVIZI vztahů, kterou teď můžu dotáhnout, jsem si uvědomila, jak moc důležitá je v našem životě LÁSKA a jak málo jí kolem nás je i v těch nejbližších vztazích. Nemyslím to jako klišé, opravdu od srdce mně to „došlo“.

Když totiž žena bude spokojená a naplněná láskou, může inspirovat svého muže, zahrnout láskou své děti, „aktivovat“ lásku ve všech bytostech, se kterými přichází do styku… Je to pak úžasné virální šíření něčeho tak moc důležitého a potřebného pro kohokoliv.

Jak obrovskou cenu má, drahé ženy, dívky, najít si čas a tvořit v prvé řadě pro sebe „chrám sebelásky“ a pracovat a věnovat se svému tématu SEBEHODNOTY co nejdříve a s plnou vervou.

Dovedete si pak představit, jak celou touhle akcí spustíte reakci ohromné síly, celá „rovnice“, kde je dosazená láska, bude mít nesmírně léčivý „výsledek“ a celý svět pak může být, díky každé z nás, doslova ZACHRÁNĚNÝ láskou. <3 

Věnujte to nejlepší nejdřív sobě, abyste pak naplněné mohly dávat to nejlepší z vás i celému světu… stojí to přece za to. :-*

S láskou, Kateřina

Fotografie od uživatele Ylanite Koppens ze služby Pexels

Cookies
Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.